CALAPOD ÎNCĂLȚĂMINTE: Cum să îți alegi perechea de pantofi perfectă pentru tine!

CALAPOD ÎNCĂLȚĂMINTE: Cum să îți alegi perechea de pantofi perfectă pentru tine!

Chiar dacă adori să porți pantofi cu toc înalt, de cele mai multe ori te confrunți cu dureri groaznice de picioare chiar din cauza lor. Nu doar pantofii cu toc intră în această categorie, ci și cizmele, botinele sau încălțămintea sport aleasă greșit. De câte ori nu ți s-a întâmplat să îți cumperi perechea de pantofi mult dorită, iar ea să vină la pachet cu dureri insuportabile. Pentru a evita problemele de acest fel este nevoie să faci cumpărăturile de pe site-uri sigure, din magazine de top, investind în calitate pentru un confort pe măsura nevoilor tale!

 

CUPRINS

  1. Calapod încălțăminte: Cât de important este acesta?
  2. De ce să alegi încălțămintea cu calapod lat?
  3. Reguli în alegerea pantofilor confortabili

1. Calapod încălțăminte: Cât de important este acesta?

În momentul în care te hotărăști să îți achiziționezi o nouă pereche de pantofi, trebuie să te ghidezi în funcție de calapodul său. Pentru a avea picioare cât mai sănătoase, trebuie să ai pantofi care să îți asigure susținerea de care ai nevoie. În cazul în care nu vei ține cont de acest lucru, vei risca să dezvolți probleme reale, de care vei scăpa cu greu. În capul listei de astfel de probleme, se situează durerile de spate sau de picioare, ce îți vor da de furcă mult timp. 

Pe scurt, calapodul reprezintă conturul tălpii, fie că este vorba de pantofii cu toc, pantofii sport sau ghetele de iarnă. Acesta este foarte important, deoarece în funcție de calapod te vei ghida în alegerea viitoarei perechi de pantofi. Probabil până acum te luai doar după mărime, neștiind că acesta este la fel de important. Oricât de mult îți place o pereche de pantofi, confortul este cel care trebuie să primeze. Dacă totuși ești genul de persoană ce preferă să facă cumpărături online, de acasă, nu uita să citești foarte bine informațiile, să alegi mărimea potrivită și să analizezi calapodul perechii.

 

2. De ce să alegi încălțămintea cu calapod lat?

Ți s-a întâmplat să îți cumperi o pereche de pantofi și să nu îi poți purta? Acest lucru se datorează calapodului! Pentru a avea parte de cât mai mult confort, este indicat să achiziționezi pantofi cu un calapod lat, ce îți va lăsa piciorul să se miște în voie, fără a pune presiune asupra sa. Nu există nimic mai dureros decât o pereche de pantofi inconfortabili, care contribuie la apariția monturilor și umflarea picioarelor. Încearcă ca întotdeauna să eviți pantofii cu vârful îngust, mai ales în cazul în care ai piciorul lat. Degetele de la picioare îți vor sta încolăcite, iar bătăturile nu vor întârzia să apară. Pe lângă acest lucru, te poți orienta și asupra încălțărilor din piele cât mai moale, deoarece vor lua forma piciorului și nu vor cauza dureri neplăcute.

 

3. Reguli în alegerea pantofilor confortabili

Pentru a alege o pereche de pantofi cât mai confortabili este necesar să ai în vedere câteva aspecte. În primul rând, pentru a te bucura de confortul mult dorit, încearcă să renunți la tocurile înalte și să le înlocuiești cu unele ceva mai mici. Altfel te vei putea confrunta cu probleme la nivelul coloanei și a genunchilor. Poți aplica și o altă regulă - Pentru a nu face abuz de purtarea unor astfel de pantofi, îți poți crea un program, în urma căruia într-o zi vei purta încălțăminte cu talpă plată, în cealaltă zi, tocuri. În acest fel, nu te vei confrunta cu probleme, iar picioarele tale vor arăta minunat. Întotdeauna încearcă să îți cumperi pantofi seara, moment în care picioarele tale sunt mai umflate pentru că doar așa îți poți alege perechea potrivită. Pe lângă acest lucru, în momentul în care îi probezi nu ezita să faci și câțiva pași cu ei prin magazin. Doar așa îți vei da seama dacă îți sunt cu adevărat buni sau nu. Încearcă să probezi cât mai multe variante, în acest fel îți vei da seama ce ți se potrivește și ce nu, ce este confortabil și ce este greu de purtat.


În concluzie, acum că ai aflat aceste lucruri te poți considera pregătită de cumpărături!

sursă foto: shutterstock.com

 

349,00 RON 279,00 RON

Ghete Bugatti

Mărimi disponibile
36,37,38,39,40
469,00 RON 399,00 RON

Cizme Bugatti

Mărimi disponibile
36,37,38,39,40
489,00 RON 449,00 RON

Ghete Bugatti

Mărimi disponibile
36,37,38,39,40
469,00 RON 399,00 RON

Ghete Bugatti

Mărimi disponibile
36,37,38,39,40
469,00 RON 399,00 RON

Sacou cod RYL-05

Mărimi disponibile
50,52,54,56,58,60
499,00 RON 399,00 RON

Taguri:

Comentarii

Foxi 27 mar 2020, 12:40 Raspunde
Am cautat pe internet si am mai gasit ceva asemanator si pe *cenzurat* , multumesc pentru recomandare!