Deppo.ro (deppo.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • GLS Curier, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  0,00 RON … 500,00 RON   →   20,00 RON
  500,00 RON sau peste   →   0,00 RON

Alte locatii

 • GLS Curier, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  0,00 RON … 500,00 RON   →   20,00 RON
  500,00 RON sau peste   →   0,00 RON

Politica de schimburi

În cazul unui schimb, contactați-ne telefonic la numărul 0740 990 011 iar după ce alegeți noul produs, noi o sa il expediem, iar in momentul in care va este livrat, ii inmanati curierului produsele destinate returului, impreuna cu diferenta aferenta (daca este cazul).

Politica de retur

în cazul în care a-ți primit coletul dar nu sunteți mulțumit/ă de produs ne puteți contacta la numărul 0740 990 011 pentru a stabilii un acord de retur.

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. Returnarea produselor in conditiile Ordonantei de Urgenta este valabila numai pentru clientii persoane fizice.

Pașii următori după solicitarea de retur sunt:

 • Trimiteţi-ne codul IBAN și numele titularului contului, preferabil pe o copie a facturii, puneți copia în cutia produsului. Asigurațivă că informațiile introduse sunt corecte.
 • Faceți poză, dovadă, produsului înainte de a preda coletul curierului pentru a evita eventuale situatii de deteriorare a produsului în timpul transportului
 • Vom trimite noi curierul la dumneavoastră, o să trebuiască sa achitați taxa de transport de 20 Lei pe care o vom retine din rambursarea valorii produsului.  
 • După ce coletul ajunge la noi în depozit, în termen de 14 zile lucrătoare va fii inspectat pentru a ne asigura de integritatea produsului, dacă produsul este deteriorat se va achita o sumă aferentă in funcție de neregulile găsite, urmele de probă sau distrugerile cauzate în timpul transportului nu sunt luate în considerare.
 • Termenul în care banii ajung la dumneavoastră depinde de banca la care este făcut contul, în principiu poate dura până la 24 ore lucrătoare.
 • Atenție! În cazul comenzilor cu taxă de transport se restituie doar contravaloarea produsului comandat!

Politica de retur în cazul persoanelor juridice

Deppo.ro accepta returnarea produselor și în cazul comenzilor efectuate de persoane juridice în urmatoarele condiții:

 • Cererea de returnare să fie făcută (prin e-mail sau formular de contact) în maxim 3 zile de la data primirii produselor
 • Produsele să fie returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data confirmării cererii de retur
 • Produsele să fie sigilate sau nefolosite (in cazul in cazul in care produsele nu sunt prevazute cu un sigiliu acestea trebuie să fie în starea în care au fost la recepție)
 • Costurile de transport și administrative sunt suportate în întregime de către client (acestea vor fi comunicate în același timp cu confirmarea primirii cererii de retur)
 • Dacă una sau mai multe dintre condițiile de mai sus nu sunt respectate, returnarea se poate realiza pe baza unui acord stabilit între părți, penalitățile se aplica la fel ca și în cazul persoanelor fizice

Coletele trimise fără cerere de retur în prealabil, fără a ne contacta telefonic, sau coletele care vin cu plata ramburs sau cu plata transportului la noi vor fi automat refuzate. Retururile se vor achita doar prin transfer bancar dacă acestea îndeplinesc cerințele specificate anterior.